ELS NOSTRES COL·LABORADORS

azul
Entitats i Institucions Col·laboradores

TRAM Barcelona Open no seria possible sense l'ajuda dels nostres col·laboradors. Coneix-los!

Name Sponsor:

Recurso 19-8

TRAM

TRAM és una empresa de transport públic que gestiona les dues xarxes actuals de tramvies a la Regió Metropolitana de Barcelona de la manera més eficient. Treballem per oferir el millor servei als nostres viatgers que diàriament utilitzen el tramvia per desplaçar-se de manera ràpida, còmoda i segura.

+ INFO

Patrocinador Oficial:

la caixa

Fundació Bancària La Caixa

La Fundació Bancària ”la Caixa” neix l’any 2014 de la transformació de ”la Caixa” en fundació bancària. Des dels seus orígens l’any 1904, ”la Caixa” es va caracteritzar per un fort compromís social i una vocació de treball en favor de l’interès general, tant per mitjà de l’activitat financera com de l’Obra Social, que finança i manté activitats de caràcter social, educatiu, cultural i científic.

+ INFO

Col·laboradors

cruyffinstitute

Johan Cruyff Institute

Johan Cruyff Institute constitueix una poderosa barreja de professors, personal i col·laboradors que comparteixen la mateixa passió per formar la propera generació de líders de la indústria esportiva en pro d'esportistes, socis esportius, organitzacions i els mateixos alumnes.

+ INFO

O

Logotipos_Sponsors_Blancos-03

Catalonia Hotels & Resorts

Hotels Catalonia és una cadena familiar d'hotels que no ha parat de créixer des dels seus inicis. L'empresa va passar del sector immobiliari a la indústria hotelera a la dècada dels vuitanta i ara és una de les cadenes líders en el segment urbà del nostre país.

+ INFO

O

Logotipos_Sponsors_Blancos-04

Patagonia Beef & Wine

Patagònia Beef & Wine Barcelona reuneix en un ambient elegant i acollidor les millors carns argentines a la graella, i selectes vins espanyols i argentins.

+ INFO

O

Captura de pantalla 2018-02-28 a les 13.31.12

Creativialab

Creativialab és una agència de màrqueting i publicitat que ofereix solucions integrals a les marques basades en l'anàlisi i la creativitat, creant estratègies completes que permetin obtenir un resultat mesurable.

+ INFO

O

Recurso 16-8

Canon Business Center Barcelona 22@

Canon Business Center Barcelona 22@ és el soci ideal per a l'Automatització i la Gestió de Documents de la seva empresa. Gràcies a les nostres solucions d'impressió intel·ligents Canon, i el nostre coneixement del mercat local, estem capacitats per oferir solucions a mida.

+ INFO

O

muevete y accede

Muévete y accede

Muévete y Accede S.L. és una empresa familiar en la qual portem més de 20 anys d'atenció directa al pacient, fet pel qual compta amb tota la garantia i confiança de tractar amb tècnics ortopèdics i professionals del sector.

La inquietud i la vocació del nostre equip fa que aquest estigui constantment viatjant a escala internacional per tal de conèixer de primera mà les novetats i solucions mundials per oferèixer als nostres pacients

+ INFO

O

catalònia

Catalonia Fundació

Catalonia Fundació fundada a l´any 1988 ofereix centres ocupacionals i diferents activitats (lleure, cultural, esportiva, sanitaria...) amb l´objectiu d'aconseguir una millora en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves families i fer-ho basant-se en criteris de qualitat i excel·lencia en l'atenció.

Fundacions:

cruyff

Cruyff Foundation

La Fundació Johan Cruyff és una organització que dedicada a estimular els joves a fer exercici físic. Sobretot, els que més ho necessiten. Desafortunadament, des del 2016 hem de perseguir aquest objectiu sense Johan Cruyff, però la missió de 'que els joves avancin a partir de l'exercici' continua endavant.

+ INFO

O

step by step

Fundació Step by Step

La Fundació Step by Step creu en la fisioteràpia i en l’activitat física com eines de recuperació i de manteniment de la salut en general. Té com a missió oferir al lesionat una proposta de fisioteràpia basada en un tractament personalitzat de qualitat, que faci possible el seguiment d’un procés de rehabilitació eficient que repercuteixi, en gran mesura, la seva qualitat de vida.

+ INFO

Institucions:

gene cat esport

Generalitat de Catalunya

diputació bcn

Diputació de Barcelona

aj bcn

Ajuntament de Barcelona

Real Club de Polo BCN

Real Club de Polo de Barcelona

Real Federación Española de Tenis

Real Federación Española de Tenis

Federació Catalana Tenis

Federació Catalana de Tennis

Mitjans patrocinadors:

tv3

Televisió de Catalunya

sport

Sport

O

marca

Radio Marca

Patrocinadors circuit:

uniqlo

Uniqlo

O

ITF

International Tennis Federation