ELS NOSTRES COL·LABORADORS

azul
Entitats i Institucions Col·laboradores

TRAM Barcelona Open no seria possible sense l'ajuda dels nostres col·laboradors. Coneix-los!

Name Sponsor:

Recurso 19-8

TRAM

TRAM és una empresa de transport públic que gestiona les dues xarxes actuals de tramvies a la Regió Metropolitana de Barcelona de la manera més eficient. Treballem per oferir el millor servei als nostres viatgers que diàriament utilitzen el tramvia per desplaçar-se de manera ràpida, còmoda i segura.

+ INFO

Col·laboradors:

Johan Cruyff Fundation-01

Cruyff Foundation

La Fundació Johan Cruyff és una organització que dedicada a estimular els joves a fer exercici físic. Sobretot, els que més ho necessiten. Desafortunadament, des del 2016 hem de perseguir aquest objectiu sense Johan Cruyff, però la missió de 'que els joves avancin a partir de l'exercici' continua endavant.

+ INFO

O

Logotipos_Sponsors_Blancos-03

Catalonia Hotels & Resorts

Hotels Catalonia és una cadena familiar d'hotels que no ha parat de créixer des dels seus inicis. L'empresa va passar del sector immobiliari a la indústria hotelera a la dècada dels vuitanta i ara és una de les cadenes líders en el segment urbà del nostre país.

+ INFO

O

Logotipos_Sponsors_Blancos-04

Patagonia Beef & Wine

Patagònia Beef & Wine Barcelona reuneix en un ambient elegant i acollidor les millors carns argentines a la graella, i selectes vins espanyols i argentins.

+ INFO

O

Captura de pantalla 2018-02-28 a les 13.31.12

Creativialab

Creativialab és una agència de màrqueting i publicitat que ofereix solucions integrals a les marques basades en l'anàlisi i la creativitat, creant estratègies completes que permetin obtenir un resultat mesurable.

+ INFO

O

Recurso 14-8

UNIQLO

UNIQLO és una companyia de roba urbana que va ser fundada originàriament a Yamaguchi, Japó, al 1949 com un fabricant de tèxtils. Ara és una marca global amb més de 1000 botigues a tot el món.

+ INFO

O

Recurso 16-8

Canon Business Center Barcelona 22@

Canon Business Center Barcelona 22@ és el soci ideal per a l'Automatització i la Gestió de Documents de la seva empresa. Gràcies a les nostres solucions d'impressió intel·ligents Canon, i el nostre coneixement del mercat local, estem capacitats per oferir solucions a mida.

+ INFO